Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİ SİİRT DİYOR Kİ: BİR BASIN TOPLANTISININ ARDINDAN EMNİYETTE YENİ DÖNEMİN ŞİFRELERİ

Geçen ay Siirt İl

Geçen ay Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Sayın Halit Aziz Yılmaz basınla bir tanışma toplantısı düzenledi.Doğal olarak bu toplantıda bir ayı aşkın bir zamandan beri yürütülen çalışmalar ele alındı.Özellikle narkotik, trafik ve asayiş konularında elde edilen başarılar konuşuldu.

Bunlar elbette önemli ve elbette konuşulması ve bu başarının artarak devam etmesi temenni edilmelidir. Ancak bana göre bu toplantıda ele alınması gereken en önemli konu yeni dönemin çalışma esasları, bir anlamda şifreleriydi.

Yeni dönem vatandaşı ön plana alan bir dönem olacak. Hatta çok daha önemlisi vatandaşa güvenin doruğa çıktığı, onunla hemhal olunacağı bir dönem. Sayın Yılmaz, bu durumu “Bana gelecek bir zararı önlemek için vatandaşımızın kendisini öne atacağını ve beni koruyacağına inanıyorum. Bunu bakışlarından ve davranışlarından fark ediyorum.” Şeklinde özetledi.

Bu nedenle bundan sonraki dönemde uzun namlulu silahları ellerinde çok sayıda korumalarla gerçekleşen vatandaş ziyaretlerini görmeyeceğiz. Sayın Yılmaz, vatandaşa duyduğu bu güveni kendisine bağlı birimlerin önünde koruma amaçlı olarak konulan beton bariyerleri kaldırarak gösterdi.

Yine yeni dönemde eskiden nadirde olsa zaman zaman duyduğumuz veya karşılaştığımız polis vatandaş gerginlikleri asgari düzeye inecektir.Emniyet Müdürü Yılmaz her konuda ama özelliklede uyuşturucu ile mücadele konusunda toplu bir çalışma gerektiğini belirtti ve bu konuda vatandaş ile ilgili diğer kurumlarla işbirliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Emniyette yeni dönem ülkemize ve ilimize hayırlı olsun. Sayın Yılmaz ve ekibine de başarılar diliyoruz.

 

Seni Gidi Kopyacı :)))