Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İL TANITIM VE GELİŞTİRME KURULU TOPLANTISI, VALİ YARDIMCISI MEHMET SERT BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

“İl Tanıtım ve Geliştirme

“İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu” toplantısı Vali Yardımcısı Mehmet Sert başkanlığında gerçekleştirildi.
Siirt’in ulusal ve uluslararası alanda daha etkin tanıtımını sağlamak, tanıtıma yönelik sürdürülen iletişim süreçlerini güçlendirmek ve yürütülen faaliyetlerde koordinasyon sağlamak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı bünyesinde oluşturulan “İl Tanıtım ve Geliştirme Programı (İTGP)” kapsamında Valiliğimiz başkanlığında oluşturulan “İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu” toplantısı düzenlendi.
Toplantıda, Siirt’in Turizm Potansiyelini Artırma” Konuları ele alındı. Kadim kentin kısa, orta ve uzun vadede Turizm alanında yapılacak çalışmalar için Siirt Turizm Eylem Planının ön hazırlık görüşmeleri yapıldı.
Toplantıda yapılan sunumların ardından kurul üyeleri Siirt’in tanıtımı ve geliştirilmesi adına görüş alış verişinde bulundu.
Siirt Valiliği İl Defterdarlığı Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Mehmet Sert’in yanı sıra İl Kültür Turizm Müdürü İrfan Tekin, TGA Destinasyon Direktörü Mehmet Aydın DEMİR, TGA Koordinatörü Özlem Havuz ve İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Üyeleri ile katıldı.

Seni Gidi Kopyacı :)))