Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siirt’in Baykan İlçesine Bağlı Atabağı Beldesinde Tarihi Dönemeç

Siirt’in Baykan ilçesine bağlı

Siirt’in Baykan ilçesine bağlı Atabağı beldesinde tarihi günler yaşanıyor.  Belde belediyesinin Dicle Kalkınma Ajansının katkılarıyla kurduğu birinci tekstil kentin inşaatı tamamlandı ve işçi alımına başlandı. Tekstil kenti işletecek olan firma ve belediye yetkililerinin gözetiminde kura çekimi belirlenen işçiler iş başı yaptı.

Tekstil kentte toplam da 200 işçinin çalıştırılacağını belirten belediye başkanı Tayyar Lale belde olarak, işsizliğe çözüm olacak göçü önleyecek tekstil kentin faaliyete geçmesi nedeniyle tarihi günler yaşadıklarını ifade etti.
İşçileri belirli periyotlarla almaya devam edeceklerini belirten Lale Belde olarak tarihi günler yaşıyoruz. Bu nedenle çok heyecanlı ve sevinçliyiz. Yapımı tamamlanan tekstil kent atölyesinde toplam 200 civarında kişiye istihdam sağlayacağız. Bunların ilk bölümü kura ile belirlendi ve iş başı yaptılar.” Dedi.
Başkan Lale ikinci tekstil kent inşaatının da yakın da biteceğini ve bununla hizmete girmesi ile birlikte toplam 300 kişiye istihdam sağlanacağını sözlerine ekledi.

Seni Gidi Kopyacı :)))