Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sidar, “Ev Ziyaretleri İle Sorunları Yerinde Görüyor Ve Çözmeye Çalışıyoruz”

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yöneticilerinin kendilerinden destek alan vatandaşların evlerine ziyaretlerine devam ediyor.

Siirt Aile ve Sosyal

İl Müdürü Sabri Sidar, göreve başladığı günden beri bu ziyaretlere büyük önem verdiğini ve bunun yararını gördüklerini belirtti.
Kendilerine sosyal medya üzerinden ailelerden de destek talebi geldiğini belirten Sidar, son olarak bir ailenin bu yöntemle destek ifade ederek “ Bu destek taleplerine bizzat kendim gitmeye özen gösteriyorum. 90 yaşında bir anne ve oğlu ile gelini yaşıyorlar. Bu ailemizin de talebine yaklaşık üç dört saat içinde aileyi ziyaret ederek, cevap verdik. Bu ailemizi dinledik ve kendi görev alanımıza giren konularda derhal Çalışma başlattık. Diğer kamu kurumların görev alanına giren konularda da yetkililerle görüşme sağlayarak ailemizin problemlerini bütüncül genel kapsayıcı bir şekilde çözmeye gayret ettik. Siirtli ailelerimizin her koşulda yanında olmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz.
Yaptığımız hane ziyaretlerini vatandaşlarımız tarafından çok özümsendi bizleri görünce çok mutlu oluyorlar.
Kendileriyle bizzat ilgilenildiğini önemsediklerini hissediyorlar. Geri dönüşleri de görselde gördüğünüz bize dua olarak geri geliyor.” dedi.
Sidar kendisinin yanı sıra müdür yardımcıları ve birim müdürlerinin de hane ziyaretleri gerçekleştirdikleri sözlerine ekledi.

Seni Gidi Kopyacı :)))