Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İHH Siirt Şubesi İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı!

İHH Siirt Şubesinin Kurban Bayramında da yoğun faaliyetlerde bulunduğu belirtiliyor.

İHH Siirt Şubesinin Kurban

Şube Başkanı M. Faruk Süzgün, Kurban Bayramı vesilesiyle yaptıkları çalışmaları duyurdu ve destek veren hayırseverlere teşekkür etti.

Bu bayram il içinde 150 yetim ve yurt dışında da 100 yetim olmak üzere toplamda 250 yetim çocuğumuzun bayramlık elbise giymesine vesile olduklarını belirten Süzgün, “Yurt dışında kesilmek üzere 91 kurbanın vekâletini aldık. Bu bağışların çoğu Gazze/Filistin için yapıldı. Kurbanların kesimi Hindistan’da yapıldı, konserve yapıldıktan sonra Gazze’deki kardeşlerimize ulaştırılacak inşallah.

Yurt dışı kurban çalışması kapsamında Siirt İHH yönetim ekibimizden Yusuf Bilgen Hoca, Azerbaycan’daki ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtma faaliyetinde bulundu.

İl içinde de bir kısmının vekâletini alarak kesim yaptık. Toplamda 300 ailemize dağıtılmak üzere kurban eti bağışı aldık. Kurban etlerinin çoğunu ilimizde yetim çocukları olan ailelere teslim ettik.

Bu vesile ile bu hayırlı faaliyetlerde bizden desteğini esirgemeyen kıymetli halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Yaptıkları infakların ecirlerini misliyle almalarını Yüce Mevla’dan niyaz ediyoruz.

Ayrıca İHH ailesi gönüllülerine de çok teşekkürler. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun,” dedi.

Seni Gidi Kopyacı :)))