Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Narin’in Babası Şüphelendiği İsmi Canlı Yayında Açık Açık Söyledi!

Diyarbakır’da Narin Güran soruşturmasında gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan baba Arif Güran katıldığı canlı yayında, itirafçı Nevzat Bahtiyar’dan şüphelendiğini söyledi.

Diyarbakır'da Narin Güran soruşturmasında
Arif Güran, “Niye kızımın yerini bildiği halde söylemiyor. Ben artık Nevzat Bahtiyar’ın para için çocuğumu öldürdüğünü düşünüyorum. Nevzat Bahtiyar abimi suçluyorsa eğer kendisi neden gidip jandarmaya söylemiyor. Bir insan eşine güvenmiyorsa yaşayamaz. 20 yıldan fazla ömür geçirdik. Güvenmesem boşanırdım” dedi.
Diyarbakır’da Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin gözaltına alınıp serbest bırakılan baba Arif Güran, katıldığı canlı yayında Nevzat Bahtiyar’ın ismini verdi. Arif Güran, “Niye kızımın yerini bildiği halde söylemiyor. Ben artık Nevzat Bahtiyar’ın para için çocuğumu öldürdüğünü düşünüyorum. Nevzat Bahtiyar abimi suçluyorsa eğer kendisi neden gidip jandarmaya söylemiyor.” ifadelerini kullandı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Kur’an kursuna gittikten sonra bir daha haber alınamayan, 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada, baba Arif Güran şüphelendiği ismi söyledi. 22 kişiyle birlikte gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Arif Güran, CNN Türk canlı yayınında yaptığı açıklamada, amca Salim Güran’ın 200 bin TL para teklifi karşılığında cesedi kaldırdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar’dan şüphelendiğini söyledi.

Seni Gidi Kopyacı :)))