Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asırlık Çınar Prof. Dr. Sırmaya Vefa

Ülkemizin uluslararası bilim çevrelerinde ayrı bir yeri bulunan İslam Tarihçisi Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma için vefa gecesi düzenlendi.

Ülkemizin uluslararası bilim çevrelerinde

Cihannüma Siirt İl Temsilciliği ve Yedi Hilal Derneği Siirt Şubesi tarafından düzenlenen gece, Milli Eğitim Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. “Değerimiz Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma” adıyla düzenlenen vefa programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, yaptığı konuşmada Siirt’te çok önemli şahsiyetlerin yetiştiğini belirterek, “Siirt tarih boyunca çok önemli şahsiyetler yetiştirmiştir. Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma hocamız da bu büyük değerler arasında yer almaktadır.” dedi.

Cihannüma Derneği Genel Başkanı Rıza Yorulmaz, konuşmasında Prof. Dr. Sırma’nın çalışmalarında büyük emekleri olduğunu belirtti. Yorulmaz, “Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma hocamız, hak ile batıl imtihanını hakkıyla verdiğine inanıyorum. Muhterem hocamıza vefamızı göstermek için böyle bir program gerçekleştirdik.” dedi.

Programda daha sonra konuk yazarlar, Sırma’yı ve eserlerini anlattı. Programda Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, yoğun duygular içerisinde bir konuşma yaptı ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Geceye milletvekili Mervan Gül, Cihannüma Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Sevgili, bazı kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Seni Gidi Kopyacı :)))