Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ASRİAD Şube Başkanı Doğrusever: “Yeni Asgari Ücret Hayırlı Olsun”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni asgari ücret tutarının yüzde 27 artışla net 28 bin 75 lira, brüt ise 33 bin 30 lira olarak belirlendiğini duyurmasının ardından işçi ve işveren kesimi tarafından değerlendirilmeye başlandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni asgari ücret

Kısa adı ASRİAD olan Asrın İş  İnsanları Derneği Siirt Şube Başkanı Zafer Doğrusever yaptığı açıklamada yeni tutarın hayırlı olmasını diledi.

Ülkemizin ekonomik açıdan zor günlerden geçtiğini ifade eden Doğrusever “ Bu zor günleri toplumsal birlik ve dayanışma içerisinde atlatacağız. Bu dönemde işverende,  işçide çok zor durumda. İşveren artan maliyetlerle nasıl satış yapabilir arayışında iken, işçide geçim sıkıntısı yaşıyor. Bu nedenle herkesin bu süreçte dayanışmaya önem vermesi daha büyük önem taşıyor. Belirlenen yeni asgari ücretin ülkemize, işçi ve işverenlere hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Seni Gidi Kopyacı :)))