Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Parti İl Başkanı Av. Özturan Gazetecilerle Bir Araya Geldi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile bir

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti il başkanı Av.Bahri Caner Özturan, çalışan gazeteciler gününü kutladı ve basının önemine değinerek “ Basın toplumun olmazsa olmazıdır” dedi.
Basının toplumu bilgilendirme görevini yerine getirirken gerektiğinde de yanlışlıkları eleştirmesinin doğal olduğunu ifade eden Av. Özturan “Basın topluma yol gösterir ve bilgilendirirken yanlışlıkları göstermesi doğaldır. Buna tepki gösterilmesi gerekir. Ancak basınında bunu yaparken yapıcı olmasında yarar vardır.”
Av. Özturan yemeğin ardından Basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Demiryolu çalışmalarına başladığını belirten Av Özturan “ 32 km lik hattın 22 km si tünellerden oluşuyor. Yapım süresi 6 yıldır. Yüklenici firma 4 yılda bitireceğini söylüyor. Ancak biz iki yıl içerisinde hattın en azından üniversitenin merkez kampüsüne kadar getirilmesini istiyoruz.” Dedi.
DSI genel müdür yardımcısının Alkumru barajından çekilecek su hattı ve diğer bazı projeleri incelemek üzere Siirt’e geleceğini belirten Av.Özturan, öncelikli olarak Siirtin yol haritasını belirlemek olduğunu sözlerine ekledi.

Seni Gidi Kopyacı :)))