Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürü Ayan: “Ramazan Ayı Boyunca 3200 Vatandaşa İftar Yemeği Veriyoruz”

Bitlis Vakıflar bölge müdürü Ali Osman Ayan Ramazan ayı boyunca görev alanlarına giren beş ilde her gün 3200 vatandaşa iftar yemeği sağladıklarını belirtti.

Bitlis Vakıflar bölge müdürü Ali Osman Ayan Ramazan ayı boyunca

Görev alanına Bitlis, Siirt,Van , Muş, Şırnak ve Hakkari’nin bulunduğunu belirten Ayan”Atalarımızın bize bıraktıkları en kutsal emanetlerden birisi olarak gördüğümüz vakıfların amacına uygun olarak faaliyet göstermektedirler. Bu kapsamda Bölge Müdürlüğümüzün görev alanına giren beş ilde Ramazan ayı boyunca çeşitli kesimlerden 3200 vatandaşa iftar yemeği temin ediyoruz . Hava durumu Van Müş ve Bitlis’te evlere servis yapılırken Siirt, Şırnak ve Hakkari çde ve vatandaşımız belirlediğimiz lokantalarda normal bir müşteri gibi gelip istediği yemeği yiyebiliyor. Van ve Hakkari gibi illerde de havanın soğuk olması nedeniyle iftar yemekleri vatandaşların evlerine kadar götürülüyor.”dedi.
Bu kapsamda Siirt’te de iftar yemeği dağıttıklarını belirten Ayan, Hacı Hüseyin Ağa ve Şeyh Halef Vakıflarıyla koordineli bir şekilde Veysel Karani beldesi ile Siirt, il merkezinde lokanta Osman’da iftar yemeği verdiklerini ifade etti.

Seni Gidi Kopyacı :)))