Deniz Feneri Siirt mağazası, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor. Pervari Kaymakamlığı tarafından belirlenen, yetim çocukları bulunan 14 ailedeki 129 kişiye kışlık giysi yardımı yapıldı.
Belirlenen aileler, kaymakamlığın tahsis ettiği araçlarla köylerinden alınarak mağazaya getirildi. Burada Deniz Feneri Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Yıldız, Pervari Kaymakamı Ahmet Gülderen ve eşi ile gönüllülerin rehberliğinde vatandaşlar; mont, bot ve diğer kışlık ihtiyaçlarını kendileri seçti.
Deniz Feneri Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Yıldız, yaptığı açıklamada Deniz Feneri’nin yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için aralıksız çalıştığını belirterek,
“Siirt mağazamız aracılığıyla köy ve mezralardaki vatandaşlarımıza kadar ulaşıyoruz. Kayıtlarımızda bu mağazamızın yoğun bir çalışma sergilediğini ve bugüne kadar on binlerce kişiye ulaştığını görüyoruz. Bu nedenle gönüllümüz Murat Acır başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Pervari Kaymakamı Ahmet Gülderen ise belirledikleri yüzlerce ailenin bir program dahilinde giydirileceğini belirterek, katkılarından dolayı Deniz Feneri yetkililerine teşekkür etti.

