Ülkemizin kendi hizmet sektöründe önemli sendikalardan birisi olan Diva-Sen Siirt Şubesi Genel Kurulu yapıldı.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurulda tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan M. Naci Özay başkanlığında ki liste göreve getirildi.
Genel kurulda konuşan sendika genel başkanı Osman Taşçı ve genel başkan yardımcısı Siirt Şube başkanı M.Naci Özay taptıkları konuşmalarda sendikal sorunlar ve yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Siirt AK Parti Milletvekili Mervan Gül, il başkanı Av . Bahri Caner Özturan, merkez ilçe başkanı Hikmet Ekin de genel kurulu ziyaret ederek başarılı ve hayırlı olmasını dilediler.
Genel kurula Genel Başkan Yardımcıları Mehnet Kaplan ve Halil ibrahim Aydın ile
Batman, Şırnak, Bitlis, Muş, Erzurum ve Diyarbakır gibi çevre illerin şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Genel kurulun ardından üyelere yemek ikramı yapıldı.
