KURTALAN’DA VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTILARI

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın vatandaşların

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın vatandaşların sorunlarını dinliyor. Vatandaşla Buluşma Toplantıları adı altında düzenlenen toplantılarda Aydın vatandaşlardan sorunlarını bir  bir dinleyip, yetkililere gereken talimatları veriyor.

Havaların çok sıcak ve güzel gitmesi nedeniyle pandemi ile ilgili önlemlerde göz önünde bulundurularak son toplantı  Kız Anadolu Hatip Lisesi bahçesinde yapıldı.Buradaki toplantıya Garzan ve Yenidoğan mahalleleri muhtarları ile bu mahallelerde  ikamet eden vatandaşlar katıldı.

Bu mahallelerde yapılması planlanan yeşil alanlar, çocuk oyun parkları, yarı olimpik yüzme havuzu ve kapalı halı saha gibi projelerin hakkında vatandaşlara bilgi veren Kaymakam/Başkan V. Aydın, daha modern ve yaşanılır bir Kurtalan için bütün mahallelerimizde çalışmaların aralıksız bir şekilde  devam edeceğini belirtti.

 

 

Seni Gidi Kopyacı :)))