SİİRT SPORLU 8 FUTBOLCUNUN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

İÖİ Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat; “Oyuncularımız 10-14 gün boyunca izolasyon

İÖİ Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat;

“Oyuncularımız 10-14 gün boyunca izolasyon altına alındı”

TFF 3.lig 4 Grupta Mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünde 8 oyuncunun yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat; maç öncesi futbolculara Covid-19 testi yapıldığı ve yapılan test sonucu 8 sporcunun sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

İl Özel İdaresi Spor Kulübünün talimatlar gereği teknik heyet, idareci ve futbolculara Covid-19 testinin yapıldığını belirten Başkan Canpolat; “İl Özel İdare Spor Kulübümüz talimatlar gereği teknik heyet, idareci ve futbolculara yaptırmış olduğumuz Covid-19 PCR test sonucunda sekiz (8) futbolcumuzun sonuçları pozitif çıkmıştır. Diğer kalanlarında temaslı olmalarından dolayı 10-14 gün arası spor tesisimizde izolasyona alınmış olup, 20.09.2020 tarihinde oynanacak olan Türkiye 3.lig 4.grup Bayrampaşa Spor, İl Özel İdaresi Spor karşılaşması ve 26.09.2020 tarihinde ilimizde oynanacak olan İl Özel İdare Spor, Karbel Karaköprü Spor maçlarının mücbir sebepten dolayı ertelenmesi için TFF Başkanlığına müracaatta bulunulmuştur. Bu nedenle sporcularımızın tesisten çıkmaları yasaklandığı gibi, tesisimize dışarıdan herhangi bir ve grupların gelmesi de yasaklanmıştır. Siirt Kamuoyuna saygıyla arz ederim” dedi.
Bu nedenle sporcularımızın tesisten çıkmaları yasaklandığı gibi, tesisimize dışarıdan herhangi birey ve grupların gelmesi de yasaklanmıştır. Siirt Kamuoyuna saygıyla arz ederim” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT