Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siirt Vakfı’nın Yardım Eli Cezaevlerine Uzandı

Siirt Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Adnan Öktüren, her geçen gün

Siirt Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Adnan Öktüren, her geçen gün destek verdikleri kesimleri artırdıklarını belirterek ceza ve tutukevlerinde kalan tutuklu ve hükümlü bayanlara destek verdiklerini söyledi.

Cezaevlerinde çok sayıda bayanın çeşitli ihtiyaçlarını karşılamada zorluk çektiğini belirten Öktüren, “Vakıf şubesi olarak maddi desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza gıda ve giyim malzemeleri, Ramazan ayında gıda kolileri dağıtmanın yanı sıra öğrencilere de burs veriyoruz. Bunların yanında ceza ve tutukevlerinde kalan, maddi desteğe ihtiyaç duyan bayanlarımıza da gerekli desteği vermeye çalışıyoruz. Bu amaçla ilk etapta giysi ihtiyaçlarını karşılamak için ceza ve tutukevlerinde bir sevgi mağazası açtık. Giysiye ihtiyaç duyan bayanlar buradan istedikleri giysileri zevklerine ve bedenlerine uygun olarak alabiliyorlar.” dedi.

Öktüren, ceza ve tutukevlerinde kalan bayanların giysi ihtiyaçları dışındaki ihtiyaçlarını da karşılamaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Başkan da Sezai Örkmez de yaptığı açıklamada, Diyarbakır’da öğrenim gören Siirtli öğrencilerle buraya gelen hemşehrilerine her türlü desteği verdiklerini sözlerine ekledi.

Seni Gidi Kopyacı :)))