Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN V. DR. KEMAL KIZILKAYA’NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

“Şanlı bir tarihe ve köklü bir medeniyet birikimine sahip aziz

“Şanlı bir tarihe ve köklü bir medeniyet birikimine sahip aziz milletimizin özgürlük ve bağımsızlığının simgesi olan Cumhuriyetimizin 102. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde verilen Kurtuluş Savaşı; milletimizin birlik, beraberlik, azim, cesaret ve fedakârlığının en büyük örneğidir. Bu destansı mücadelenin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti, mazlum milletlere umut olmuş, bağımsızlık ve hürriyetin simgesi hâline gelmiştir.

Cumhuriyet, her bir vatandaşımızın eşit haklara sahip olduğu, adaletin, özgürlüğün ve insan onurunun esas alındığı bir yönetim anlayışını bizlere kazandırmıştır.

Bizlere düşen en büyük görev; ecdadımızın canları pahasına emanet ettiği bu değerlere sahip çıkmak, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha müreffeh yarınlara taşımaktır.

102 yıl önce yakılan istiklal meşalesinin ışığında, ecdadımızdan ve tarihimizden aldığımız güçle; Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı kalarak, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda azimle çalışmaya devam edeceğiz.

“Türkiye Yüzyılı” hedefleri doğrultusunda; 102 yıl önceki inanç, kararlılık ve ruhla Türkiye Cumhuriyeti, güçlü demokrasisi, dinamik ekonomisi ve barış ile kardeşlik ikliminde emin adımlarla geleceğe yürümeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; değerli Siirtli hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Cumhuriyetimizin 102. yılı, Türkiye Yüzyılı kutlu olsun.

Seni Gidi Kopyacı :)))