Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Terörsüz Türkiye İçin Birlik Çağrısı! Bursa’daki Doğu ve Güneydoğu Dernekleri Ortak Mesaj Verdi

Bursa’da faaliyet gösteren Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu illeri derneklerinin yöneticileri Terörsüz Türkiye’yi tartıştılar.

Bursa’da faaliyet gösteren Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu illeri derneklerinin

28 kuruluş yıl dönümünü kutlayan Bursa Siirtliler Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı da, yapılan konuşmalarda bölgede yaşanan olayların ekonomik ve toplumsal açılarından ülkemize ve özellikle de bölge halkına büyük zarar verdiğine vurgu yapılarak, bu süreçin desteklenmesi gerektiği ifade edildi.
Kısa adı BUSİDER olan Derneğin başkanı Selim Demirel “ Türkiye bu olaylardan çok kötü etkilendi. Aramıza fesat sokmak isteyenler kardeş kanının akmasına neden oldular. Ekonomik açıdan ülkemizin imkanları heba edildi. O nedenle bu sürecin dikkatli bir şekilde sürdürülmesi ve toplumun her kesimi tarafından desteklenmesi gerekiyor.” Dedi.
Toplantıya Doğu illerini temsilen Batman Dernek Başkanı Mustafa Demir, Bitlis Dernek Başkanı Mehmet Demir’i temsilen Biret Elit, Erzincan Dernek Başkanı Tahsin Yıldız, Erzurum Federasyon Başkanı Savaş Albayrak, Doğu Anadolu Dernek Başkanı Nurullah Han ve diğer illerin dernek başkanları katıldı.

Seni Gidi Kopyacı :)))