Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2022 YILI İL KOORDİNASYON KURULU İKİNCİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Siirt İli il Koordinasyon

Siirt İli il Koordinasyon Kurulu ikinci toplantısı gerçekleştirildi.
Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan vali Osman Hacıbektaşoğlu ilde yürütülen çalışmalar hakkında genel bilgi verdi.
Mevsim şartlarının uygun olduğu bu dönemde çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Vali Hacıbektaşoğlu “ İlimiz Genelinde 2022 Nisan Ayı itibari ile 167 proje üzerinde çalışmalar yapılmıştır. Bu projelerin toplam bedeli 6 milyar 137 milyon 201 bin TL’dir.
Söz konusu projelere ayrılan ödenek miktarı 617 milyon 463 bin TL olup, 153 milyon 125 bin TL harcama yapılmıştır. Projelerin dönem nakdi gerçekleşmeleri %24,80 olmuştur. 167 projeden 119’u tamamlanmış 86’ı devam etmektedir, 28’i ihale aşamasında ve 37 projeye de çeşitli nedenlerden dolayı henüz başlanamamıştır.
Kurum ve kuruluşlarımız mevsim şartlarının uygun olduğu bu aylarda çalışmalarına zaman kaybetmeden başlanmalıdır.
Biraz sonra kuruluş yetkililerine m2022 yılı yatırım projeleri hakkında kısaca bilgi vermek 2022 yılı yatırımları ile ilgili karşılaşılan sorunlar ve koordine edilmesi gereken hususları açıklamak üzere söz vereceğim.
2022 yılı yatırımlarının ilimiz için hayırlara vesile olmasını ve çalışmalarının en iyi şekilde yürütüleceği inancıyla hepinize başarılar dilerim.”dedi .
Vali Hacıbektaşoğlunun açılış konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Samet Öztürk başkanlığında sürdürülen toplantıda yatırımcı kuruluş yöneticileri kurumlarının yaptığı yatırımlar hakkında bilgi verdiler ve koordine edilmesi gereken hususları anlattılar.
Toplantıya kaymakamlar ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri iştirak etti.

Seni Gidi Kopyacı :)))