Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ SİİRT İL BAŞKANLIĞINDAN ÇEVRE GÜNÜ AÇIKLAMASI

AK Parti Siirt İ

AK Parti Siirt İ Başkanlığı tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve haftası nedeniyle bir açıklama yapıldı.

Parti Genel Başkanlığının belirlediği saatte bütün Türkiyede eş zamanlı olarak yapılan açıklamayı Siirtte Çevre Şehir ve Kültürden sorumlu il başkan yardımcısı Cenan Kızılay okudu.

İl binasında okunan açıklamada Kızılay AK Parti iktidarının çalışmaları ile özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğanın çevre konusundaki duyarlılığına değindi. Kızılay açıklamasında şöyle dedi ; “Atıkların ekolojik zararlarını önlerken, aynı zamanda ekonomik bir değer kazanmak amacıyla Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’mız tarafından başlatılan ve uluslararası çapta ödüllere layık görülen Sıfır Atık Projesi’ni tüm yurtta yaygınlaştırdık. Ayrıca belirtmeliyiz ki; bu hedeflerin hayata geçirilmesine hız kazandırmak amacıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’mız bünyesinde kurulan Türkiye Çevre Ajansı, faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.

Bizim için çevreci olmak; çevreyi ve tabiatı korumak ve yaşatmaktır.

Bizim için çevreci olmak; ülkemizin dört bir yanını milyarlarca fidanla buluşturmaktır.

Bizim için çevreci olmak; vatandaşlarımızın doğayla iç içe vakit geçirmesini sağlayacak Millet Bahçeleri’ni hizmete sunmaktır.

Bizim için çevreci olmak; elektrikli aracımız TOGG’u üretmek, Türkiye’nin iddiasına dünyaya duyurmaktır.

Bizim için çevreci olmak; atıkların çöpe atılmayacak kadar kıymetli olduğunu bilip sıfır atık projesini hayata geçirmetir.

Bizim için çevreci olmak; atıksu arıtma tesislerini yurdun dört bir tarafında yaygınlaştırmaktır.

Bizim için çevreci olmak; Edirne’den Hakkâri’ye kadar kesintisiz bisiklet yolu hedefini ortaya koymaktır.

Bizim için çevreci olmak; ülkemizi Yeşil Kalkınma Devrimi ile birlikte 2053 yılında Net Sıfır Emisyon hedefine ulaştırmak için çalışmaktır.”

Açıklamanın son bölümünde Kızılay tüm insanların Dünya Çevre günü ve haftalarını kutladı.Basın açıklamasına parti yönetici ve üyeleri katıldı.

Seni Gidi Kopyacı :)))