Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siirt’te korona virüsü salgınından iyi haber

Bütün dünyayı etkisi altına

Bütün dünyayı etkisi altına alan ve yüzbinlerle insanın yaşamının sona ermesine neden olan corona virüs salgınında artış hızı azaldı.
Ülke genelinde ki salgının seyri haklında Sağlık Bakanı Dr Fahrettin Koca’nın günlük olarak verdiği bilgilerdende anlaşılacağı gibi pozitif vaka sayısında kayda değer düşüş görülüyor.
Vakaların açıklanmaya başladığı ilk günlerde Türkiye ortalamasının üstünde olan Siirt’te de pozitif vaka sayısının oldukça düştüğü ve ülke ortalamasınında altına indiği belirtiliyor.
Verileri açıklama yetkisinin başkanlıkta olduğunu belirten yetkililer “Son günlerde ilimizde pozitif vaka görülme hızı oldukça düşmüş durumda.İlimizdeki vaka sayısı Türkiye ortalamasının da altına düştü. Yoğun bakımda ki hasta sayımızda çok düşük. Yatak doluluk oranımızda aynı şekilde düşük.Filatasyon çalışmaları ilimizde büyük bir titizlikle yürütülmektedir. En ufak bi ihmale izin verilmemektedir.Gerçekten öz verili bir şekilde çalışma yürütülmektedir.Ancak bu çalışmanın başarıya ulaşması ve kısa bir sürede sonuç vermesi vatandaşlarımızın duyarlılıklarına ve yapılan uyarılara uyum sağlamalarına bağlıdır. Özetle bu mücadele iki taraflı olarak yürütülecek bir çalışmadır. Bu çalışmanın en önemli ayağını da toplumun göstereceği duyarlılıktır.” Şeklinde görüş belirttiler.

Seni Gidi Kopyacı :)))