Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eruhlu Kadınların Üretim Başarısı Takdir Topluyor

Siirt’in Eruh ilçesinde kadın girişimciler tarafından kurulan Eruh Levendi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, üretimi ve yöresel ürünleriyle ilgi görmeye devam ediyor.

Siirt'in Eruh ilçesinde kadın girişimciler tarafından kurulan Eruh Levendi Kadın

Siirt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hikmet Yılmaz, Ticaret İl Müdürü Ramazan Bozkurt ve Eruh Tapu Müdürü Ömer Çiftçi, kooperatifi ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyaret kapsamında heyet, kadın girişimciler tarafından üretilen yöreye özgü kuru ekmek, sumak salçası, gözleme, otlu peynir ve diğer yerel ürünler hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Siirt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hikmet Yılmaz, kadın kooperatiflerinin hem üretime hem de istihdama önemli katkılar sunduğunu belirterek, “Kooperatifte çok güzel üretimler yapılıyor. Vatandaşlarımızın alışverişlerini kadın kooperatiflerinden yapmaları, kadın girişimcilerimize önemli bir destek sağlayacaktır.” dedi.

Eruh Levendi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Nazmiye Teymurtaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, desteklerinden dolayı heyet üyelerine teşekkür etti.

 

Seni Gidi Kopyacı :)))