ref: refs/heads/v3.0
Güçlü haber kadrosu ile, en son ve güncel Siirt haberlerini, son dakika Siirt haberlerini bulabileceğiniz tarafsız Siirt haber sitesi. Siirt haber • Siirt Haberleri • Son dakika Siirt haberleri • En son Siirt Haberleri
Siirt haberleri son dakika,Yeni Siirt Haber,Siirt haber sitesi,Siirt,Yenisiirt,Yeni Siirt,Yeni Siirt Haber,
DOLAR
28,8753
EURO
31,4635
ALTIN
1.938,60
BIST
8.026,27

Irak’ta bir televizyon kanalı koronavirüs ile röportaj yaptı: İyi bir yanın var mı?

Irak’ta bir televizyon kanalı koronavirüs ile röportaj yaptı: İyi bir yanın var mı?
7 Nisan 2020 05:35
295
A+
A-

Iraklı televizyon kanalı Aletejah TV koronavirüs ile röportaj yaptı. Sosyal medyada yayılan videoda, sunucu virüsle ilgili merak edilenleri sordu. Virüsün, iyi bir yanının olup olmadığı sorusuna, “Tabii ki. Aile kavramına itibarını geri verdim” cevabı ise oldukça dikkat çekti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın ölümüne yol açan koronavirüs salgını, Irak’ta da hızlıca yayılmaya devam ederken, Irak televizyonlarında yayın yapan Aletejah TV isimli kanalın koronavirüs ile röportajı hem bilgilendirdi hem gülümsetti.

VİRÜSLE İLGİLİ MERAK EDİLENLERİ SORDU

Iraklı televizyon kanalı Aletejah TV, koronavirüs ile röportaj yaptı. Sosyal medyada yayılan videoda, sunucu virüsle ilgili merak edilenleri tek tek soruyor. Koronavirüsün kötü yanları, kimlere bulaştığı, hangi ortamları sevdiği, iyi bir yanının bulunup bulunmadığı sorusunu cevaplayan virüsün cevaplarının da ders niteliğinde olduğu görüldü.

VİDEO SOSYAL MEDYADA HIZLA YAYILDI

Video sosyal medyada hızla yayılmaya devam ederken kimi izleyenler olumlu yorum yaptı, kimi videonun gülünç olduğunu belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.