Güçlü haber kadrosu ile, en son ve güncel Siirt haberlerini, son dakika Siirt haberlerini bulabileceğiniz tarafsız Siirt haber sitesi. Siirt haber • Siirt Haberleri • Son dakika Siirt haberleri • En son Siirt Haberleri
Siirt haberleri son dakika,Yeni Siirt Haber,Siirt haber sitesi,Siirt,Yenisiirt,Yeni Siirt,Yeni Siirt Haber,
DOLAR
27,3000
EURO
28,8545
ALTIN
1.663,69
BIST
8.235,75

SEMT PAZARI ESNAFINDAN SİİRT BELEDİYESİNE TEPKİ!

SEMT PAZARI ESNAFINDAN SİİRT BELEDİYESİNE TEPKİ!
18 Kasım 2019 02:04 | Son Güncellenme: 18 Kasım 2019 02:06
842
A+
A-

Belediyenin yaptırdığı sabit pazarda sebze ve meyve satışı yapan esnaf, el arabalarında cadde ve sokaklarda satış yapan satıcılardan şikayetçi. Esnaf, belediyenin bu konuda gerekli denetimleri yapması ve bu satışları önlemesini istiyorlar.

 

El arabalarında satış yapan kişilerin kendilerine karşı haksız bir rekabet oluşturduğunu belirten esnaf ”Bizler belediyenin yaptığı sabit pazarda satış yapan kişiler bize karşı haksızlık yapıyorlar. Bizler sabit semt pazarında kalırken, onlar cadde ve sokaklarda dolaşarak ürünü tüketicinin ayağına kadar götürüyor. Bu da bizim için haksız bir durum oluşturuyor. Aldığımız ürünler satılmayınca bozuluyor. Bizlerde çoluk çocuğumuzun rızkını kazanmaya çalışıyoruz.Çoluk çocuğumuzun ihtiyaçlarını karşılayamaz duruma geldik.Belediyenin acilen önlem alması ve gerekli denetimleri yapması gerekiyor.Aksi halde bizlerde semt pazarını bırakıp, cadde  ve sokaklarda satış yapmaya başlayacağız.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.