Güçlü haber kadrosu ile, en son ve güncel Siirt haberlerini, son dakika Siirt haberlerini bulabileceğiniz tarafsız Siirt haber sitesi. Siirt haber • Siirt Haberleri • Son dakika Siirt haberleri • En son Siirt Haberleri
Siirt haberleri son dakika,Yeni Siirt Haber,Siirt haber sitesi,Siirt,Yenisiirt,Yeni Siirt,Yeni Siirt Haber,
DOLAR
27,3002
EURO
28,8229
ALTIN
1.660,84
BIST
8.214,71

Siirt Tekstilde Merkez Olma Yolunda İlerliyor! Atabağı Beldesinde İkinci Tekstil Atölyesinin de Temeli Atıldı

Siirt Tekstilde Merkez Olma Yolunda İlerliyor! Atabağı Beldesinde İkinci Tekstil Atölyesinin de Temeli Atıldı
10 Aralık 2022 19:58
378
A+
A-

Siirt’in Baykan ilçesine bağlı Atabağı beldesinde tamamlama aşamasına gelen ilk tekstil atölyesinin ardından ikinci tekstil atölyesinin de temeli atıldı.
Belediye başkanı Tayyar Lalenin girişimleri ile yapımı gerçekleştirilmekte olan iki atölye de toplam 500 kişiye istihdam sağlanacak.
Her iki atölyeyi şubat- mart aylarında faaliyete geçirmeyi planladıklarını belirten başkan Lale “ Beldemizde yoğun bir işsizlik sorunu yaşanıyor. Bu nedenle işsiz gençlerimiz zorunlu olarak başka bölgelere göç etmek zorunda kalıyorlar. Bu sorunu çözmek amacıyla belediyemize ait arsanın üzerinde iki tekstil atölyesi için girişimler başlattık. Bu sayede beldemizde ki işsizliğin yanı sıra çevre köylerdeki işsizliği de çözeceğiz.Şubat- mart aylarında faaliyete geçirmeyi plânladığımız bu atölyelerde toplam 500 kişiye istihdam sağlayacağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.