ref: refs/heads/v3.0
Güçlü haber kadrosu ile, en son ve güncel Siirt haberlerini, son dakika Siirt haberlerini bulabileceğiniz tarafsız Siirt haber sitesi. Siirt haber • Siirt Haberleri • Son dakika Siirt haberleri • En son Siirt Haberleri
Siirt haberleri son dakika,Yeni Siirt Haber,Siirt haber sitesi,Siirt,Yenisiirt,Yeni Siirt,Yeni Siirt Haber,
DOLAR
28,9114
EURO
31,2293
ALTIN
1.885,56
BIST
7.978,82

SİİRT’TE TERÖR OPERASYONU: 8 GÖZALTI

SİİRT’TE TERÖR OPERASYONU: 8 GÖZALTI
3 Şubat 2020 11:04
463
A+
A-

Siirt’in Pervari ilçesi kırsalında jandarma timlerine saldırı düzenleyen PKK’lı teröristlere yardım ve yataklık ettikleri öne sürülen 8 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, geçen yıl Doğanca-Sarıyaprak köyü kırsalında operasyon yürüten jandarma ekiplerine geçiş güzergahında el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenleyen teröristlerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Jandarma ekipleri, 6 ay süren çalışma sonucu teröristlere yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla 8 kişinin yakalanması için belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Uzun namlulu silah, 3 kilogram kenevir tohumu ile iki telsizin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 8 şüphelinin işlemleri sürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.