TCDD Siirt-Kurtalan Demir Yolu Yapım İşi için İhale Açtı

Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, “Siirt-Kurtalan Demir Yolu Yapım İşi”ne ilişkin ihale ilanını 24 Nisan 2025 tarihli Kamu İhale Kurumu (KİK) Bülteninde yayımladı.

Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, "Siirt-Kurtalan Demir Yolu Yapım

Edinilen bilgilere göre, ihalede son teklif verme tarihi 28 Mayıs 2025 saat 10.30 olarak belirlendi. İhale dokümanları, Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden bedelsiz olarak görülebilecek. İhaleye teklif sunacak firmaların, dokümanları EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunlu olacak.

İhale kapsamında; 3 adet istasyon, 61.000 metre demir yolu hattı (altyapı ve üstyapı), 6 adet ana tünel, 12 adet kaçış tüneli, 2 adet viyadük ve 3 adet aç-kapa tünel yapım işleri gerçekleştirilecek. İşin süresi 1.800 takvim günü olarak belirlenirken, tekliflerin geçerlilik süresi ise 120 takvim günü olacak.

Öte yandan, Siirt-Kurtalan Demir Yolu’na ilişkin daha önce 15 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen “Altyapı, Üstyapı Etüt, Proje, Mühendislik ve Danışmanlık Hizmet Alımı İşi” ihalesini Mescioğlu Mühendislik firması kazanmış ve 1.968.669 TL bedelle sözleşme imzalanmıştı.

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir her ilimize hızli tren yapmaliyiz raylı sistemler geliştirmeliyiz yük ve yolcu taşımacılığında acilen demiryollarına geçmeliyiz demiryolları toptan tüfekten daha mühim bir emniyet silahıdır

  2. Siirt’ten Van’a bağlansın ülkenin damarlarını genişletin artık Osmanlı’dan kalan raylarla yaşıyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Kliniği’nde
Sıradaki Haber Daha Önce 3 Kez Rinoplasti Ameliyatı Olan Hasta, Şifaya Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kavuştu

Seni Gidi Kopyacı :)))