Güçlü haber kadrosu ile, en son ve güncel Siirt haberlerini, son dakika Siirt haberlerini bulabileceğiniz tarafsız Siirt haber sitesi. Siirt haber • Siirt Haberleri • Son dakika Siirt haberleri • En son Siirt Haberleri
Siirt haberleri son dakika,Yeni Siirt Haber,Siirt haber sitesi,Siirt,Yenisiirt,Yeni Siirt,Yeni Siirt Haber,
DOLAR
27,0170
EURO
28,8372
ALTIN
1.685,68
BIST
7.719,82

SİİRT’İN İKİ İLÇESİNDE PETROL ARANACAK

SİİRT’İN İKİ İLÇESİNDE PETROL ARANACAK
4 Ocak 2020 12:48 | Son Güncellenme: 4 Ocak 2020 12:50
1.121
A+
A-

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt’in Baykan ve Pervari ilçelerinde TP Obalı-1 ve Sarıyaprak-1 tespit kuyuları açarak petrol arayacak.

Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü tarafından Siirt’in Baykan ilçesi, Obalı köyünde Obalı-1 tespit kuyusu ile Pervari ilçesi Sarıyaprak köyünde Sarıyaprak-1 tespit kuyusu açılarak petrol aranması planlandığı öğrenildi. Baykan ilçesindeki projenin maliyeti 5 milyon lira ve Pervari ilçesindeki projenin maliyetinin 3 milyon lira olarak hesaplandığı belirtildi. Açılacak tespit kuyuları ile ham petrol rezervi olup olmadığı ve varsa miktarının ne kadar olduğu belirlenecek. Ham petrolün rezerv ve kalitesine göre üretim kuyusu açılıp açılmayacağı konusunda karar verileceği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.